Jess Andersen interview

Danmarks bedste vertskater bor i Jylland. Han hedder Jess Andersen og han har en kæmpe vertrampe på sin farm. Når zombierne kommer er det der vi forskanser os. Klik ind og lær hvad en nossebajer er.
Image

Når zombierne kommer er det vigtigt at alliere sig med nogle folk man kan stole på. Når nogen bliver bidt af en zombie skal man værre sikker på at ens omgivelser ikke tøver med at skyde hovedet af vedkommende med det samme. Ingen grund til at udskyde det uundgåelige og risikere katastrofen. Jess Andersen ville helt garanteret lynhurtigt tillære sig de basale zombieudryddelses principper. Det ville være en ære at hjælpe med til at holde hans farm nede og zombie-fri i det postapokalyptiske Jylland.


Kim Møller: Tillykke med sejren til Kongeflippet. Er det den første vertkonkurrence du har vundet? Hvad var du mest tilfreds med?


Jess Andersen: Takker. Jeg har vundet kongeflippet et par gange før. Vandt også en vert contest i Fredericia for nogle år tilbage. Den jeg er mest glad for at have vundet var Best Trick til Slam Trick i Italien i 2006. Det var en pro contest. Jeg var helt sikkert mest tilfreds med at min lever kunne klare de store mængder alkoholiske drikke der blev indtaget den dag.

Betød det at Svenningsen måtte holde sig ædru så du kunne stive den i bilen hjem til Jylland?

Svende, Vester og Dan tog Skodaen over storebælt samme dag. Jeg blev tilbage og åd pizza og drak bajsere sammen med Boski. Kender jeg Svenningsen og dem ret blev det til en hel del nossebajere på tilbagevejen.

Image
Landets bedste skatefj